Hei! Så hyggelig å treffe deg!

Som PR-student, nestleder i AUF Innflytterne og journalist, er det på høy tid å skaffe seg en anstendig blogg der meninger, tanker og ord kan flyte, nesten fritt rundt.

Jeg er Christine. En sportsidiot, politikernerd og en lidenskap for journalistikk og kommuikasjon. Om dagen studerer jeg PR- og samfunnspåvirkning ved Markedshøyskolen, og på kvelden er jeg sportsjournalist og AUF-politiker. En ganske innholdsrik hverdag vil jeg si!

Som student er jeg opptatt av studenters meninger. 10 måneder studiestøtte, ja, det kan bli knapt for mange når gjennomsnittlig husleie er nærmere 6000 kr i måneden for de fleste. Dagens økonomiske situasjon gjør at mange studenter må ut i deltidsjobb for å få endene til å møtes. Dette er ikke i tråd med idealet om heltidsstudent, men på samme side er jobberfaring viktig for videre karriere. Uansett om jobben er stor eller liten, så får du gyldig erfaring som blir nyttig senere i arbeidslivet. Derfor vil jeg noen ganger si at å ha en deltidsjobb ved siden av studiene er en del av heltidsstudent. Vi skal studere samfunnet, lære av arbeidslivet store og små utfordringer. Denne erfaringen ville man manglet om studenten ikke trengte jobb for å spe på økonomien når lånekassens månedlig utbetaling har gått til husleie.

Nok politikk for denne gang. Jeg er utdannet Statsviter ved NTNU, så politikk ligger i de akademiske blodårene.

Ved siden av studiene og politikken er det sportsjournalistikken som opptar meg. Jeg er så heldig og får jobbe under verdenscuprenn i Holmenkollen og Diamond leauge stevne på Bislett. Jeg skribler, tar bilder og intervjuer de store idrettsutøvere. Har intervjuet de fleste store stjernene, noe jeg er veldig stolt av! Som ei lita jente var ikke prinsesseyrket eller frisøryrket noe som fristet meg. Idrett- og sports lidenskapen var det jeg drømte om. En dag skulle jeg bli sportsjournalist for en av de store mediene i Norge. Drømmen er der enda, så får vi se hvor langt jeg kommer. Nå er det mye som frister innenfor arbeidslivet.

Sånn, da har du fått et ganske klart bilde av hvem jeg er, og en liten pekepinn på hva denne bloggen kommer til å handle om. Selvfølgelig om hverdagslige ting, men dette er også en blogg som har en intensjon om å skape litt politiskdebatt, om jeg får lov til å tenke så høyt og ambisjonsrikt.

Vel, nå er det tilbake til pensumbøkene.

Vi snakkes snart!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s