Happy monday

Vi er i gang med en ny uke. Startet denne mandagen med et møte hos Kommunikasjonsforeningen.

Agendaen var: Etablere et felles studentlag i kommunikasjonsforeningen. På møtet var vi samlet fra tre skoler, BI, Universitetet i Oslo og meg fra Markedshøyskolen. Da møtet var over gikk vi ut der i fra som et felles studentlag. Nå gleder vi oss masse til å begynne arbeide og bli kjent med bransjen vi alle en dag skal bli en del av. Så i mars kan alle som studerer kommunikasjon i Oslo se frem til foreningens første samling med enormt mye bra på programmet! Jeg gleder meg hvert fall!

Å endelig få et felles studentlag for Oslo studentene som studere kommunikasjon er bra. Å samarbeide på tvers av utdanningsinstitusjoner gjør oss sterke. Vi har muligheten til å lære av hverandre og dele erfaringer. PR- og kommunikasjonsbransjen er i vekst og fremtiden har bruk for dyktige kommunikasjonsrådgivere. Studentlaget kan være med på å forberede oss til arbeidshverdagen som møter oss. Dette er også en fin plattform for å treffe og danne et nettverk innenfor bransjen.
Bilde

Kaffe og kaker er nesten et must på møter. Hver fall når jeg selv hadde glemt min morgen kaffe, var det godt å få noe å varme seg på og våkne litt opp.

Resten av kvelden blir dominert av hjemmeeksamen. Vi skal skrive en oppgave innenfor kultur og internkommunikasjon og ta for oss sammenslåingen av Edda-media og A-pressen. Spennende oppgave, men før man kan begynne må man ta fatt på pensum for å forstå hva dette handler om.

Avslutter dette blogginnlegget med et sitat fra Jens Stoltenberg. Sitatet gir ett lite innblikk i hvordan forrige uke endte. La oss håpe det beste og at de fem norske som forsatt er savnet kan få komme hjem.

Bilde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s