Holmenkollen

BildeHolmenkollen – stedet for glede, idrett og folkefest! Det er mitt andre hjem, det er her jeg tilbringer store deler av vinteren. Nå er arbeidet over for i år. Vi klarte målet, 100 000 i Holmenkollen på en helg. Det er fantastisk! Tiltross for litt snø og noen skylag la dette ikke noe demper på humøret.

I Kollen har jeg ansvaret for Sports News Desk. Vi er noen sprudlende jenter som oppdaterer nettsiden og sosial medier for Skiforeningen. De siste tre dagene har jeg virkelig fått merke hva det vil si å ha ansvarsoppgaver. Jeg har vært streng, oppmuntrende og gjort alt for å motivere mine flinke folk til å gi deres beste innsats. Jeg er stolt over alt vi fikk til under tidspress og ekstremt stress. Vi holdt hode kaldt og gjennomførte oppgavene våre.

Kroppen er i dag sliten. Mange uker med jobbing fra tidlig om morgene til sent på kveld er over for nå. I dag tok jeg derfor fri fra alt. En pause var godt!

Å jobbe som frivillig er utrolig lærerikt. Det beste er alle de gode og snille menneskene man møter som forblir i livet ditt og alle de gode klemmene du får!

En kommentar om “Holmenkollen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s