En liten smakebit

De første månedene av sommeren, har jeg hatt en annerledes sommerjobb. Jeg har nemlig jobbet for meg selv, med mitt eget firma. Dette firma jobber med digital kommunikasjon. Hovedsaklig hvordan man strategisk kommuniserer på nett, og hvilke kanaler man tra i bruk når. Jeg har jobbet med Haugerud idrettsforening. Det har vært gøy og utfordrende på samme tid. Her er en liten smakebit på noe av det jeg har gjort, nemlig video.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s