2015 – året alt skjer!

365 nye ark som skal fargelegges. Tre uker inn i det nye året og jeg føler det snart er tomt for ark. Det fargelegges i ekspressfart med ny kunnskap, erfaringer og inntrykk.

#sunnfornuft

De første ukene har blitt fylt opp med full fart i ny jobb. Vi lanserte nye nettsider, satt i gang #sunnfornuft og er i gang med å integrere sosiale medier som en del av ekstern og internkommunikasjon. Ikke minst har jeg holdt mitt første foredrag om ROI på Facebook for Sunkostbutikker. Jeg skriver på et sammendrag av foredraget, som jeg vil dele senere!

Bachelor 2015

Oppi alt dette, bacheloroppgave! Med et veldig spennende tema, hvorfor fikk ikke Norge OL 2022? Problemet sees fra et retorisk perspektiv. Jeg kommer til å skrive mye mer om tema, og veien frem til en konklusjon på analysen.

VM-redaksjonen 2015

I februar er det duket for ski-vm i Falun! To uker med digital kommunikasjon i praksis! Noe jeg ser virkelig frem til! Jeg var med som journalist under ski-vm i Oslo 2011. Facebook var på den tiden noe vi ikke tenkte så mye på. Nå har vi twitter, instagram, facebook, youtube og nyhetsbrev, alt dette skal fylles med innhold hver eneste dag! På fire år har ganske mye forandret seg. Dette er noe jeg vil skrive mer om når gullmedaljene jaktes i skisporet.

2016 = drømmejobben

2015 blir året da rekord mange ark skal fargelegges med ny kunnskap, erfaring. Inntrykk og opplevelser skal fordøyes, og målet er at 31.desember, kan jeg smile og tenke, yes, drømmejobben skal fargelegge hele 2016!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s