PANG!

I løpet få sekunder er man plutselig ikke student lenger. Overgangen skjedde i det sekundet bacheloroppgaven ble levert og klar for vurdering. Ut fra skolen forsvant merkelappen student. Nå ble jeg plutselig voksen.

Misforstå meg rett, jeg har vært voksen en stund, men nå betaler jeg voksenpris på alt. Det er slutt på å gjemme seg bak et studentbevis.

Siden høst 2008 har jeg studert. Den akademiske reisen startet på NTNU i Trondheim. Mitt vakre Trondheim som lærte meg alt om pølser og politikk (ref. Statsvitenskap).

Med en bachelorgrad i hånda gikk turen videre til Oslo og et halvt år hvile for å finne ut hva jeg skulle bli.

Etter tre år som journalist i Trondheim Student-TV var jeg egentlig mett på journalistyrket. Drømmen fra barndommen da jeg klippet i gamle Se&Hør blader for å laget et seriøst magasin, fadet ut.

Hvor seriøst dette magasinet var kan diskuteres. De største nyhetene jeg klarte å klippe sammen handlet om Prinsesse Märtha Louise som tok med stol på fest og at Siv Jensen hadde et hemmelig forhold med Jan Tore Sanner.

I min barndom leste jeg litt for mye Se&Hør og digga Dagsrevyen og Holmgang fremfor barne-tv

På tide å tenke nytt! Men hva likte jeg egentlig å gjøre? Jo, politikk, media, kommunikasjon og sånt. Jeg vinket farvel til sportsjournalistdrømmen i NRK. Så ut som det fortsatt var en stund til Karen Marie skulle gå av med pensjon.

Jeg tok fatt på PR-studiet på Markedshøyskolen. Nå var drømmen å finne ut hvordan jeg kunne kombinere lidenskapen for idrett sammen med kommunikasjonsrådgivning.

Tre år på Markedshøyskolen har vært skinnsykt lærerikt! Det har vært tre år med ekstremt mange eksamener, lange forelesninger og timer med frustrasjon. Men på de tre årene blir du ganske rustet til å takle arbeidslivets utfordringer.

Nå skal livet utenfor murveggene i Kirkegata 24 utforskes og jobb søkes!

Takk NTNU og Markedshøyskolen for kompetansen dere har gitt meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s